«Τίτλοι τέλους» στη συνεργασία Netflix-Marvel

punisher-Jessica-Jones
ΤΡΙΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος των πετυχημένων live-action σειρών με την Jessica Jones και τον Punisher.

Μετά την απόφαση του Netflix να μην ανανεώσει τις σειρές «Daredevil», «Luke Cage» και «Iron Fist», η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε και επίσημα την ακύρωση των «Punisher» και «Jessica Jones». Έτσι, λοιπόν, η εν πολλοίς επιτυχημένη συνεργασία του Netflix με την Marvel ολοκληρώνεται μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο Deadline πως «Το “Marvel’s The Punisher” δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν στο Netflix. Ο επικεφαλής Steve Lightfoot, το εκπληκτικό συνεργείο και το εξαιρετικό καστ συμπεριλαμβανομένου του αστέρα Jon Bernthal παρέδωσαν μια καταπληκτική και συναρπαστική σειρά για τους θαυμαστές και είμαστε περήφανοι που θα παρουσιάζουμε το έργο τους στο Netflix για τα επόμενα χρόνια».

Netflix

Μετά την εμφάνιση του στο «Daredevil», ο Jon Bernthal ενσάρκωσε τον Frank Castle σε δύο κύκλους του «Punisher».

«Επιπροσθέτως, εξετάζοντας τον προγραμματισμό μας με την Marvel, έχουν αποφασίσει πως ο επερχόμενος τρίτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για το “Marvel’s Jessica Jones”. Είμαι ευγνώμονες στην επικεφαλής Melissa Rosenberg, τη σταρ Krysten Ritter και όλο το καστ και συνεργείο για τρεις εκπληκτικές σεζόν αυτής της πρωτοποριακής σειράς, η οποία αναγνωρίστηκε από τα βραβεία Peabody, μεταξύ πολλών άλλων» δήλωσε ο εκπρόσωπος για την τύχη του «Jessica Jones». Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος ευχαρίστησε την Marvel «για τα πέντε χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας».

Netflix

Ο τρίτος κύκλος του «Jessica Jones» με την Krysten Ritter θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά.

Η απόφαση του Netflix δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού η Disney – στην οποία ανήκει η Marvel – σκοπεύει να λανσάρει μέσα στη χρονιά μια δική της υπηρεσία streaming, το Disney+. Για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους παίχτες στον χώρο του streaming, η Disney αποφάσισε να δημιουργήσει νέες live-action σειρές με ήρωες της Marvel, αλλά και των «Star Wars», μεταξύ άλλων.