Η Gwyneth Paltrow αποχωρεί από τους «Εκδικητές»

gwyneth-paltrow Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά από δέκα χρόνια στον ρόλο της Pepper Potts, η χολιγουντιανή σταρ δηλώνει τυχερή για την υπέροχη εμπειρία στις ταινίες της Marvel.

Σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί η «τρίτη φάση» του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, με την τέταρτη ταινία των «Εκδικητών», το «Endgame». Και ενώ το δραματικό τέλος του «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» άφησε πολλούς θεατές με την εντύπωση πως οι περισσότεροι ήρωες θα επιστρέψουν – άλλωστε κανείς δεν πεθαίνει οριστικά στα κόμικς – ορισμένοι ηθοποιοί έχουν αποφασίσει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Ο πρώτος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πετυχημένο franchise ήταν ο Chris Evans, ο οποίος υποδύθηκε τον Captain America / Steve Rogers σε όλες τις ταινίες της Marvel, ενώ αντίστοιχες φήμες κυκλοφορούν για τον Robert Downey Jr. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη στο Variety, η Gwyneth Paltrow έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ρόλο της Pepper Potts, της συνεργάτιδας και συντρόφου του Iron Man, Tony Stark.

«Eίμαι λίγο μεγάλη για να μπαίνω πια σε στολή και όλα αυτά. Νιώθω πολύ τυχερή που το έκανα, γιατί πραγματικά με έπεισαν. Ήμουν φίλη με τον σκηνοθέτη Jon Favreau. Ήταν τόσο υπέροχη εμπειρία όταν κάναμε το πρώτο “Iron Man” και μετά το να δω πόσο σημαντική ταινία έγινε για τους θαυμαστές της» δήλωσε χαρακτηριστικά η Paltrow.

Επειδή όμως ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, η ηθοποιός άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι για μελλοντικές cameo εμφανίσεις στην επόμενη φάση ταινιών της Marvel. «Εάν με ρωτήσουν αν μπορώ να επιστρέψω για μια μέρα, θα είμαι πάντα εκεί εάν με χρειαστούν» εξήγησε η χολιγουντιανή σταρ.