Εντυπωσιάζει ο Taron Egerton ως Elton John στο τρέιλερ του φαντασμαγορικού «Rocketman»

rocketman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «Bohemian Rhapsody» βρήκε ανταγωνιστή.

Η πολυτάραχη και γεμάτη συγκινήσεις ζωή του Elton John έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη στην ταινία «Rocketman» με τον Taron Egerton στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας είναι ο Dexter Fletcher, ο οποίος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του υποψήφιου για πέντε Όσκαρ «Bohemian Rhapsody» μετά την απόλυση του Bryan Singer.

Δείτε το τρέιλερ του «Rocketman»

Όπως στην ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen, η ταινία του Fletcher είναι επενδυμένη με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Elton John, με το τρέιλερ να περιλαμβάνει τα «Bennie and the Jets», «Your Song» και «Tiny Dancer». Το «Rocketman» αφηγείται την ιστορία του Βρετανού μουσικού από την παιδική ηλικία, δείχνοντας τον να διευθύνει μια ορχήστρα στο υπνοδωμάτιο του, μέχρι την έκρηξη του στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Δίπλα στον Egerton εμφανίζονται ο Jamie Bell στον ρόλο του μουσικού συνεργάτη του Bernie Taupin και ο Richard Madden ως τον μάνατζερ και εραστή του John Reid, ενώ η Bryce Dallas Howard ενσαρκώνει την μητέρα του Sheila Eileen. Το «Rocketman» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες το καλοκαίρι.