Oscars 2019: Έπεσε από τη σκηνή ο Rami Malek μετά τη βράβευσή του

oscars-2019-rami-malek Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Συγκινημένος ο Αμερικάνος ηθοποιός, αναφέρθηκε στην αιγυπτιακές ρίζες του και την «καρδια της ταινίας», Lucy Boynton.

Το «Bohemian Rhapsody» θριάμβευσε στην απονομή των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία. Αναμφίβολα η ταινία χρωστά πολλά στον Rami Malek που ενσάρκωσε τον χαρισματικό frontman των Queen Freddie Mercury και μετά την Χρυσή Σφαίρα τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου.

Αμέσως μετά την απονομή του βραβείου του όμως, ο Malek είχε ένα μικρό ατύχημα και έπεσε από την σκηνή. Αμέσως έσπευσαν νοσοκόμοι του Dolby Theater του Λος Άντζελες, όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων, αλλά ευτυχώς ο Αμερικάνος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε. Ο Αμερικάνος ηθοποιός εθεάθη να πανηγυρίζει στα παρασκήνια, λούζοντας τους παρευρισκόμενους με σαμπάνια.

Invision/AP / Chris Pizzello

Ο Malek δεν τραυματίστηκε από την πτώση του.

«Όταν ήμουν σε εκείνη την σκηνή, δεν ξέρω πως φαινόμουν σε εκείνη την σκηνή, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ως ηθοποιός – και υπάρχουν τόσοι πολλοί από εμάς που ονειρεύονται ένα πράγμα, ίσως όχι αυτό, είναι το να παίρνεις μια δουλειά. Οπότε το γεγονός ότι έχω αυτό στο χέρι μου τώρα ξεπερνά τις προσδοκίες μου, αλλά ίσως και αυτές που μπορεί να είχε η οικογένεια μου. «Ήταν δύσκολη μάχη. Ο γεγονός ότι διασκεδάζω εδώ μαζί σας είναι απόδειξη πως μπορούν να ξεπεραστούν πολλά πράγματα και όλα είναι πιθανά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Malek για το βραβείο του.

Καθώς παραλάμβανε το βραβείο του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύντροφο του Lucy Boynton, η οποία έπαιξε τον ρόλο της φίλης του Mercury, Mary Austin. «Lucy, είσαι η καρδιά της ταινίας. Είσαι εξαιρετικά ταλαντούχα, έχεις κλέψει την καρδιά μου». Ο Malek αναφέρθηκε επίσης στις ομοιότητες του με τον Mercury, καθώς ο εμβληματικός μουσικός είχε ινδική καταγωγή, ενώ ο ηθοποιός αιγυπτιακή.

Invision/AP / Chris Pizzello

Οι Queen με τον Adam Lambert ενθουσίασαν το κοινό με την ζωντανή εμφάνιση τους επί σκηνής.

«Κάναμε μια ταινία για έναν γκέι άνδρα, έναν μετανάστη ο οποίος έζησε απαρέγκλιτα την ζωή του ως ο εαυτός του και το γεγονός ότι τιμώ αυτόν και την ιστορία του μαζί σας απόψε είναι απόδειξη πως λαχταρούμε για ιστορίες σαν αυτές. Είμαι ο γιος μεταναστών από την Αίγυπτο. Είμαι ένας πρώτης γενιάς Αμερικάνος και ένα κομμάτι της ιστορίας μου γράφεται τώρα» τόνισε ο ηθοποιός.