Lady Gaga: «Πολεμήστε για τα όνειρά σας»

oscars-2019-lady-gaga Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Δεν έχει να κάνει με το πόσες φορές θα απορριφθείς ή θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα συνεχίσεις» τόνισε η pop star στα Όσκαρ.

Η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπο τραγουδιού για το «Shallow», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο «Ένα αστέρι γεννιέται» του Bradley Cooper. Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων η Αμερικανίδα pop star ερμήνευσε το τραγούδι με τον Cooper, ενώ όταν παρέλαβε το βραβείο δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

BEI/REX/Shutterstock / Andrew H. Walker

«Εάν είστε σπίτι και κάθεστε στον καναπέ σας και βλέπετε αυτό τώρα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι σκληρή δουλειά. Εργάστηκα σκληρά για πολύ καιρό και δεν έχει να κάνει με τις νίκες. Έχει να κάνει με το να μην τα παρατάς. Εάν έχετε ένα όνειρο, πολεμήστε για αυτό. Εάν υπάρχει πειθαρχία για ένα πάθος, δεν έχει να κάνει με το πόσες φορές θα απορριφθείς ή θα πέσεις ή θα σε νικήσουν. Έχει να κάνει με το πόσες φορές θα συνεχίσεις να είσαι γενναίος» δήλωσε συγκινημένη η Gaga για το βραβείο της.

Η Αμερικανίδα pop star δεν παρέλειψε τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της ταινίας, λέγοντας: «Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη ο οποίος θα μπορούσε να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι μαζί μου από εσένα. Ευχαριστώ που πίστεψες σε μας, ευχαριστώ τόσο πολύ».

Επί σκηνής βρέθηκε και ο Mark Ronson, ως ένας από τους συνθέτες, ο οποίος σχολίασε: «Όταν είσαι σε ένα δωμάτιο με αυτόν τον άνθρωπο, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Υποκρίνεται, γράφει και τραγουδά τα τραγούδια. Lady Gaga, σε χαιρετούμε».