Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η Lisa Sheridan του «CSI: Miami»

lisa-sheridan
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα, όμως η οικογένεια της 44χρονης ηθοποιού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Η Lisa Sheridan, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές «CSI: Miami», «Invasion» και «Halt and Catch Fire», βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Νέα Ορλεάνη την περασμένη Δευτέρα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της 44χρονης ηθοποιού, Mitch Clem, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια θανάτου.

«Όλοι αγαπούσαμε τόσο πολύ την Lisa και είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια που νιώθουμε. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου» σχολίασε ο Clem στο περιοδικό People, συμπληρώνοντας πως η οικογένεια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, φίλοι και συνεργάτες της Sheridan εξέφρασαν την βαθύτατη θλίψη τους στις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης. Ο σκηνοθέτης Michael Dunaway από την πλευρά του δήλωσε πως γνώρισε την Sheridan όταν ήταν 14 ετών και γρήγορα έγιναν «πραγματικές αδελφές ψυχές» και τόνισε πως «για τις υπόλοιπες μέρες της ζωής της έγινε ένα κεντρικό κομμάτι της δικής μου».

«Μόλις έλαβα την είδηση πως έφυγε η αγαπημένη μου φίλη και ηθοποιός Lisa Sheridan. Την βρήκαν το πρωί της Δευτέρας. Κάθομαι σοκαρισμένη. Η Lisa και εγώ γυρίσαμε μια ταινία μαζί πριν πέντε χρόνια, συνδεθήκαμε στο σετ και παραμείναμε καλές φίλες μετά την λήξη των γυρισμάτων» δήλωσε η Donna D’Errico.

«Είναι τόσο σπάνιο να βρεις αγνές και ευγενικές ψυχές σαν την δική της σε αυτήν τη βιομηχανία, σε αυτή την πόλη… ακόμα και σε αυτόν τον κόσμο. Ήταν πραγματικά ένας από τους πιο γλυκούς και ευγενικούς ανθρώπους που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Έφερνε χαρά και μια λαμπρή ενέργεια σε κάθε δωμάτιο που τύχαινε να βρισκόταν… ακόμα και στις σκοτεινές στιγμές της» συμπλήρωσε η 50χρονη ηθοποιός στην ανάρτηση της.