H Jennifer Lawrence επιστρέφει στην αρένα των «Αγώνων πείνας»

h-Jennifer-lawrence-epistrefei-stin-arena-ton-agonon-peinas

ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Η Jennifer Lawrence επιστρέφει στην αρένα των «Αγώνων πείνας», πρωταγωνιστώντας στο σίκουελ της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας που βασίζεται στα μπεστ σέλερ της Suzanne Collins. Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης περιπέτειας («Ηunger games: catching fire») που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην απονομή των κινηματογραφικών βραβείων του ΜΤV.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence επιστρέφει και πάλι στο ρόλο της δυναμικής Katniss Everdeen για να αντιμετωπίσει μια καλοστημένη συνομωσία εναντίον της, σε ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι επιβίωσης. Η προηγούμενη ταινία της σειράς, σε σκηνοθεσία του Gary Ross είχε χαρακτηριστεί ως το επόμενο «Twilight».

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή έχει αυτή τη φορά τη σκηνοθετική σφραγίδα του Francis Lawrence ενώ στο σενάριο συνεργάζονται δύο δυνατά ονόματα: o Μichael Arndt και o Simon Beaufoy, γνωστοί αντίστοιχα από την εξαιρετική δουλειά που είχαν κάνει στις επιτυχημένες ταινίες «Toy story 3» και «Slumdog Millionaire».

Στον ρόλο του «κακού» προέδρου Snow εμφανίζεται ο Donald Sutherland. O μοχθηρός βοηθός του, ο Plutarch Heavensbee (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Philip Seymour Hoffman) καταστρώνει σχέδια για ένα νέο σούπερ παιχνίδι επιβίωσης, το περίφημο «Quarter Quell» στο οποίο θα συναγωνιστούν σε μια θανατηφόρα αρένα οι νικητές των προηγούμενων 25 χρόνων. Μόνο ένας μπορεί να μείνει ζωντανός και η Katniss Everdeen δεν προλαβαίνει να επαναπαυτεί στις δάφνες της…

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παραγωγοί έχουν αποφασίσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας με τον τίτλο «The Hunger Games: Μοckingjay» να αποτελέσει δύο ταινίες, κατά το πρότυπο άλλων blockbuster, όπως ο «Χάρι Πότερ» και το «Twilight». Στην Ελλάδα το δεύτερο μέρος των «Αγώνων πείνας» θα προβληθεί το Νοέμβριο από τη Σπέντζος Film.

Πληροφορίες: Αναμένουμε την περιπέτεια «Ηunger games: catching fire» και στην Ελλάδα, το Νοέμβριο.