Δύσκολες ώρες για τον Luke Perry

luke-perry
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο 52ρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Ο Luke Perry, γνωστός για τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και «Riverdale» νοσηλεύεται μετά από «σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο» που υπέστη την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες. Η κατάσταση του 52χρονου ηθοποιού φέρεται να είναι σοβαρή, ενώ ο εκπρόσωπός του απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας πως «επί του παρόντος βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο».

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του Perry στο «90210», το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με αυτοσαρκαστικές διαθέσεις, έστειλαν τις ευχές τους μέσω του Instagram. H Shannen Doherty ανέβασε μια φωτογραφία της όπου βρίσκεται αγκαλιά με τον Perry και έγραψε: «Φίλε μου. Σε κρατάω σφιχτά και σου δίνω τη δύναμή μου. Το έχεις».

Αντίστοιχα, ο Ian Ziering σχολίασε στην ανάρτησή του πως «καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει αυτά που αισθάνεται η καρδιά μου μόλις άκουσα τα νέα. Ας προσευχηθούμε όλοι για άμεση ανάρρωση».