Ο Tom Hanks επιστρέφει στον B' Παγκόσμιο Πόλεμο

saving-private-ryan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «In The Garden Of Beasts».

Η πραγματική ιστορία του καθηγητή William Dodd, ο οποίος διετέλεσε πρώτος πρέσβης των ΗΠΑ στη Ναζιστική Γερμανία μετά την άνοδο του Adolf Hitler, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από την εταιρεία παραγωγής των Tom Hanks και Gary Goetzman, την Playtone. Η ταινία θα είναι βασισμένη στο ιστορικό βιβλίο «In The Garden of Beasts» που εξέδωσε ο Erik Larson το 2011.

REX/Shutterstock

Αυτή τη φορά ο Hanks δεν θα χρειαστεί να φορέσει κράνος.

Λόγω της θέσης του, ο Dodd με καταγωγή από το Σικάγο και η οικογένειά του γνώρισαν από πρώτο χέρι τη βία κατά των Εβραίων στο Βερολίνο, όμως παρά τις αναφορές του, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έδειξε αδιαφορία για τις δραματικές εξελίξεις. Παράλληλα ο πρέσβης ανησυχεί για την λογοκρισία στον Τύπο και την= σοκαριστική νομοθεσία που περνά και σταδιακά αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα φρικτά σχέδια και τις βλέψεις του Hitler.

O Gary Oldman τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Winston Churchill στο «Η πιο σκοτεινή ώρα» που σκηνοθέτησε ο Joe Wright το 2017.

Άρθρο του Variety αναφέρει πως, πέραν του ρόλου του ως παραγωγού, ο Tom Hanks βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Ο εκλεκτός των Playtone και StudioCanal για τη σκηνοθεσία της δραματικής ταινίας είναι ο Joe Wright, ο οποίος είχε γυρίσει το οσκαρικό «Η πιο σκοτεινή ώρα» με τον Gary Oldman στον ρόλο του Winston Churchill.