Πώς θα ήταν οι «Εκδικητές» τη δεκαετία του 1990;

avengers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ένα κανάλι στο YouTube έχει την απάντηση-τρέιλερ με τους Tom Cruise, Brad Pitt, Sarah Michelle Gellar και Keanu Reeves.

Το μεγαλύτερο σύγχρονο κινηματογραφικό franchise πλέον είναι το cinematic universe της Marvel, το οποίο έγινε εφικτό (και τεράστια εμπορική επιτυχία) χάρη στην πρωτοποριακή χρήση των ψηφιακών εφέ. Αν και τα 1980s παραμένουν στο προσκήνιο και εμβληματικό σημείο αναφοράς στην μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, σιγά-σιγά όμως τα 1990s αρχίζουν να «επιστρέφουν».

O David Hasselhoff είχε ενσαρκώσει τον Nick Fury σε τηλεταινία το 1998.

Έτσι λοιπόν το κανάλι What’s The Mashup στο YouTube συνδύασε τις ταινίες με τους ήρωες της Marvel με άλλες μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του 1990 για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό τρέιλερ μιας φανταστικής ταινίας «Εκδικητών» από το παρελθόν.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται οι Tom Cruise, Brad Pitt, Sarah Michelle Gellar και Keanu Reeves μεταξύ πολλών άλλων αστέρων της δεκαετίας του 1990.

Σε αυτήν την ταινία ο Tom Cruise, ο Brad Pitt και ο Jean-Claude Van Damme ενσαρκώνουν τους Iron Man, Thor και Captain America αντίστοιχα, η Sarah Michelle Gellar την Captain Marvel, o Jeff Goldblum τον Hulk, η Milla Jovovich την Black Widow, ο Keanu Reeves τον Doctor Strange, ο Elijah Wood τον Spider-Man, ο Denzel Washington τον Black Panther και ο David Hasselhoff τον Nick Fury.

Δείτε το εμπνευσμένο τρέιλερ των «Εκδικητών» των 1990s