David Tennant και Michael Sheen συμπρωταγωνιστούν στους «Καλούς οιωνούς»

good-omens
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το Amazon Prime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της μεταφοράς του μυθιστορήματος των Neil Gaiman και Terry Pratchett.

Το δημοφιλές μυθιστόρημα «Καλοί οιωνοί» των Neil Gaiman και Terry Pratchett έχει γίνει μίνι σειρά από το Amazon Prime, με τους Michael Sheen και David Tennant να πρωταγωνιστούν. Το πρώτο τρέιλερ της μίνι σειράς έξι επεισοδίων κυκλοφόρησε και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες.

Δείτε το τρέιλερ της μεταφοράς του «Καλοί οιωνοί»

Οι δυο ηθοποιοί ενσαρκώνουν έναν άγγελο και έναν δαίμονα οι οποίοι έχουν αγαπήσει την ζωή στην Γη και αποφασίζουν να συμμαχήσουν για να αποτρέψουν τον Αρμαγεδδών. Δυστυχώς όμως έχουν χάσει τον Αντίχριστο, ένα εντεκάχρονο αγόρι που δεν γνωρίζει τον ρόλο που έχει να παίξει στην τελική κρίση της ανθρωπότητας.

Amazon

Στην σειρά του Amazon εμφανίζονται επίσης οι Jon Hamm, Nick Offerman, Jack Whitehall, Miranda Richardson, Adria Arjona, Michael McKean, Anna Maxwell Martin και Mireille Enos. Η Frances McDormand και ο Benedict Cumberbatch και έχουν αναλάβει να δανείσουν τις φωνές τους στον Θεό και τον Σατανά, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον Gaiman, μια από τις τελευταίες επιθυμίες του Pratchett (ο οποίος πέθανε το 2015 μετά από σκληρή μάχη με τον νόσο του Αλτσχάιμερ) ήταν να μεταφερθεί το συγκεκριμένο μυθιστόρημα στην μικρή οθόνη. Η σειρά αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα του Amazon στις 31 Μαΐου.