Ο Brandon και η Brenda αποχαιρέτησαν τον Dylan

Jason-priestley-shannen-doherty-luke-perry Ron Galella
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Συγκινημένοι οι Jason Priestley και Shannen Doherty μίλησαν για τον θάνατο του Luke Perry.

Ο ξαφνικός θάνατος του Luke Perry την περασμένη Δευτέρα σκόρπισε τεράστια θλίψη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς φίλους και συνεργάτες του να μοιράζονται τις σκέψεις και τις αναμνήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από τους καλύτερους φίλους του Perry, ο Jason Priestley, μίλησε για πρώτη φορά και τον παρομοίωσε με «ένα απίστευτα λαμπρό φως το οποίο έσβησε πολύ γρήγορα».

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

O Luke Perry πέθανε την Δευτέρα μετά απο βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Μου έχει πάρει λίγες μέρες για να βρω πώς θα το γράψω αυτό. Ο καλός φίλος μου για 29 χρόνια, ο Luke Perry, ήταν ένας από εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που πραγματικά νοιαζόταν. Ο Luke δεν ήταν μονάχα ένας αστέρας, ήταν ένα απίστευτα λαμπρό φως το οποίο έσβησε πολύ γρήγορα. Για αυτό εγώ και τόσοι άλλοι πονάμε τόσο πολύ σήμερα» έγραψε ο Priestley στο Instagram.

«Όσοι είχαν την καλή τύχη να γνωρίσουν τον Luke ή να τον συναντήσουν στην πορεία του, ξέρω πως είστε στεναχωρημένοι σήμερα. Το φως που λάμπει δυο φορές πιο δυνατά σβήνει στον μισό χρόνο. Έλαμψες τόσο δυνατά, Luke, καληνύχτα, γλυκέ πρίγκιπα» κατέληξε στην ανάρτησή του ο Priestley.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Shannen Doherty είχε εκφράσει την πόνο και τη θλίψη της για τον θάνατο του Priestly μέσω του Instagram. «Χθες το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα που με συνέθλιψε. Παλεύω με αυτή την απώλεια και δυσκολεύομαι με τις σκέψεις μου. Η καρδιά μου όμως πάει στην οικογένεια και τους φίλους του που ήταν ευλογημένοι στις ζωές τους με το φως του (όπως και εγώ). Αδυνατώ να το επεξεργαστώ αυτό τώρα» έγραψε η 47χρονη ηθοποιός.