Το show συνεχίζεται για το «Bohemian Rhapsody»

bohemian-rhapsody
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η οικογένεια των Queen φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συνέχειας στην πολυβραβευμένη βιογραφική ταινία.

Το «Bohemian Rhapsody» έσπασε τα ταμεία και διακρίθηκε στα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία χάρη στην ερμηνεία του Rami Malek, παρά τις ενστάσεις που έχουν εκφραστεί για το σενάριο. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη πολλών βιντεοκλίπ των Queen, μετά την τεράστια επιτυχία της βιογραφικής ταινίας οι παραγωγοί σκέφτονται σοβαρά την προοπτική ενός σίκουελ.

Ο Rudi Dolezal, ο οποίος εργάστηκε στα βιντεοκλίπ των «These Are the Days of Our Lives», «Show Must Go On» και «The Invisible Man», μεταξύ πολλών άλλων, αποκάλυψε τα σχέδια μιας συνέχειας, σε δηλώσεις του στο Page Six. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης εξέφρασε τη «σιγουριά» του πως ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Jim Beach, ετοιμάζει «ένα σίκουελ που ξεκινά με το Live Aid», ενώ συμπλήρωσε πως «συζητιέται έντονα στην οικογένεια των Queen».

Το σίκουελ θα μπορούσε να ξεκινήσει μετά την ιστορική συναυλία στο Live Aid και να εξετάσει σε μεγαλύτερο βάθος την ζωή του Freddie Mercury μέσω flashbacks.

Στο παρελθόν ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, ο οποίος είχε ηγετικό ρόλο στην παραγωγή της βιογραφικής ταινίας, είχε αφήσει υπονοούμενα για μια συνέχεια, «Νομίζω το Live Aid είναι ένα καλό σημείο για να τελειώσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρξει μια συνέχεια» είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι όποιες σκέψεις για μια συνέχεια βρίσκονται σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, καθώς το Page Six αναφέρει πως τόσο το περιβάλλον του Malek, όσο και η δισκογραφική εταιρεία των Queen σχολίασαν πως δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση για κάτι τέτοιο, ενώ ο Graham King – ο οποίος διετέλεσε παραγωγός στην ταινία – διέψευσε τις φήμες. Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή του «Bohemian Rhapsody» πέρασε από σαράντα κύμματα και κράτησε πολλά χρόνια, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, παρά τις διαψεύσεις.