Τα νέα τατουάζ της Jessica Alba κρύβουν έναν γαλαξία αγάπης

Jessica-alba
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή απέκτησε τρία νέα χαριτωμένα τατουάζ εμπνευσμένα από την αστρολογία αφιερωμένα στα παιδιά της.

Η Jessica Alba έκανε τρία νέα τατουάζ εμπνευσμένα από την απεραντοσύνη του σύμπαντος για να τιμήσει τα τρία παιδιά της, την Honor, την Haven και τoν Hayes. Πιο συγκεκριμένα η χολιγουντιανή σταρ χτύπησε τους αστερισμούς των Διδύμων, του Λέοντα και του Αιγόκερου.

Η περήφανη μητέρα μοιράστηκε μέσω Instagram τα νέα της τατουάζ, τα οποία «χτύπησε» στο αριστερό χέρι της . Μπορεί η Alba να δείχνει με περηφάνεια τα νέα, γεμάτο νόημα και αγάπη τατουάζ της, όμως στο παρελθόν έχει δηλώσει πως μετανιώνει για ορισμένα από αυτά, όπως είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη της με το Allure το 2016.

People / Mei Tao

Η Jessica Alba και o Michael Warren γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Fantastic Four» το 2004, παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

«Σκεφτείτε το ξανά πριν κάνετε ένα τατουάζ. Δεν θα είστε ξανά στο ίδιο σημείο συναισθηματικά και ψυχικά στα 18 όταν είστε 20, 25 ή 30. Κάτι το οποίο έχει νόημα όταν είστε νέοι δεν θα έχει το ίδιο νόημα πέντε χρόνια αργότερα. Κατανοείστε πως τα τατουάζ είναι μόνιμα. Έχω λίγα τατουάζ. Δεν μου αρέσουν πια όπως άλλοτε» είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Alba.