Ο David Tennant σχολιάζει το τέλος της Jessica Jones

marvels-Jessica-Jones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

«Έζησε όσο έπρεπε» δήλωσε ο Σκοτσέζος ηθοποιός για την πρόσφατη απόφαση του Netflix να τερματίσει την σειρά μετά από τρεις κύκλους.

Με την Disney να ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τα νερά του streaming με την επερχόμενη πλατφόρμα της, αναπόφευκτα διακόπηκε η πετυχημένη συνεργασία της με το Netflix. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανακοινωθεί το τέλος των σειρών «Daredevil», «Punisher» και «Jessica Jones», μεταξύ άλλων.

Ο David Tennant είχε εμφανιστεί αρχικά στον πρώτο κύκλο του «Jessica Jones» στον ρόλο του Kilgrave και όταν (spoiler) πέθανε στο φινάλε, επέστρεψε στον δεύτερο κύκλο υπό μορφή παραισθήσεων. Σε μια νέα συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, ο Σκοτσέζος ηθοποιός μίλησε για την σειρά του Netflix και το απροσδόκητο τέλος της.

«Δεν το θεωρώ τόσο σαν ακύρωση, όσο κάτι που έζησε όσο έπρεπε. Τρεις σεζόν εκείνης της ιστορίας είναι υπέροχο. Αντί να το σκέφτομαι ως κάτι το οποίο ακυρώθηκε, το σκέφτομαι ως κάτι που είχε τρεις σεζόν και που θα ζει στις αναμνήσεις» εξήγησε ο Tennant όταν ρωτήθηκε για την σειρά.

Στην συνέχεια της συνέντευξης του, ο πρώην «Dr. Who» αποκάλυψε πως δεν εμφανιστεί στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα μέσα στο 2019. Παραμένει άγνωστο εάν οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες θα ενσωματωθούν στις νέες live-action σειρές της Disney βασισμένες στους ήρωες της Marvel.