Το νέο τρέιλερ του «Αλαντίν» αφήνει πολλές υποσχέσεις

aladdin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Will Smith, Mena Massound, Naomi Scott και Marwan Kenzari πρωταγωνιστούν το live-action ριμέικ του Guy Ritchie.

Οι πρώτες εικόνες του live-action ριμέικ του «Αλαντίν» που σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie προκάλεσαν περισσότερο γέλιο παρά ενθουσιασμό, βάζοντας προβληματισμούς στην Disney. Με την πρεμιέρα της ταινίας να πλησιάζει, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, το οποίο είναι πιο κοντά στο ύφος της πρωτότυπης animated ταινίας.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του «Αλαντίν»

Από την αρχή το τρέιλερ μας μεταφέρει στην μακρινή και γεμάτη μυστήριο Άγκραμπα, όπου ο Αλαντίν (Mena Massoud) αναλαμβάνει να βρει το μαγικό λυχνάρι για να μπορέσει να εντυπωσιάσει την πριγκίπισσα Γιασμίν (Naomi Scott). Αφού ξεπεράσει όλους τους κινδύνους, βρίσκει το πολυπόθητο λυχνάρι και αφού το τρίψει, ένα γιγάντιο μπλε Τζίνι (Will Smith) εμφανίζεται για να του εκπληρώσει τρεις ευχές.

Ενώ το τρέιλερ ξεκινά σε μια ατμόσφαιρα περιπέτειας και έντονης δράσης, κάπου εκεί αλλάζει ξαφνικά ο τόνος και γίνεται πιο χιουμοριστικός και ανάλαφρος, με τον Smith (και το μαγικό χαλί του) να δίνει τον παλμό. Στο τρέιλερ ακούγονται επίσης νέες εκτελέσεις κλασικών τραγουδιών από το soundtrack της πρωτότυπης animated ταινίας, δίνοντας μια ακόμα πιο νοσταλγική χροιά στο ριμέικ.

Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου, εμφανίζονται επίσης οι Marwan Kenzari, Alan Tudyk, Billy Magnussen, Nasim Pedrad και Navid Negahban.