Η Sarah Jessica Parker θα λανσάρει τη δική της σειρά κρασιών το καλοκαίρι

sarah-Jessica-parker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε την τεράστια αγάπη της για το κρασί και δηλώνει κατενθουσιασμένη για το νέο εγχείρημά της.

Η Carrie Bradshaw μπορεί να είναι γνωστή για την αγάπη που έχει για τα Cosmopolitan (τα οποία όμως προτίθεται να αλλάξει για μπύρα, για καλό σκοπό) , όμως η Sarah Jessica Parker έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση το κρασί και σύντομα θα λανσάρει μια σειρά με την υπογραφή της σε συνεργάστηκε με την Invivo Wines από την Νέα Ζηλανδία.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της Sarah Jessica Parker και της Invivo Wines

«Στο τέλος της ημέρας μετά την δουλειά πίνω ένα ποτήρι κρασί. Κυριολεκτικά, κάθε μέρα. Κάθε. Μέρα. Ο σύζυγος μου με ρωτά αν θέλω ένα ποτήρι κρασί και του απαντώ πως ήδη έχω ένα. Δεν χρησιμοποιώ ποτήρια κρασιού, απλά χρησιμοποιώ άδεια βάζα» τόνισε με μια δόση σαρκασμού η 53χρονη ηθοποιός στο σχετικό βίντεο.

WWD/REX/Shutterstock / Aurora Rose

Η σειρά με την υπογραφή της Parker θα εστιάσει σε Sauvignon Blanc και ροζέ κρασιά, με την ηθοποιό να αποφασίζει τόσο για τα ονόματα και την συσκευασία, όσο και για την παρασκευή του κρασιού. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, η σειρά θα είναι διαθέσιμη το ερχόμενο καλοκαίρι μέσω της επίσημης σελίδας.

«Πραγματικά αγαπώ το κρασί και μου αρέσει να το συμπεριλαμβάνω σε οικογενειακά γεύματα και συγκεντρώσεις με φίλους, οπότε αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό και διασκεδαστικό εγχείρημα για μένα. Ανυπομονώ για κάθε στάδιο της δημιουργίας, σκοπεύω να συνεισφέρω πρακτικά σε όλη την διαδικασία» τόνισε η Parker.