Οργισμένη αντίδραση της Paris Jackson στις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

paris-Jackson Stewart Cook
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το TMZ ισχυρίστηκε πως η Jackson βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση λόγω του «Leaving Neverland».

Η Paris Jackson εξέφρασε την οργή της για ένα δημοσίευμα του TMZ το οποίο ισχυρίζεται πως το μοντέλο και ηθοποιός νοσηλεύτηκε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Το άρθρο αναφέρεται στο «οικογενειακό περιβάλλον» και σε «πηγές με γνώσεις» που ισχυρίστηκαν ότι η Jackson βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση για 72 ώρες.

Το TMZ τονίζει πως η «απόπειρα» αυτοκτονίας οφείλεται στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπισε στο παρελθόν ο Michael Jackson και που έχουν επανέλθει στην επικαιρότητα μέσω του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland». Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter η Jackson «απάντησε» στο δημοσίευμα, αποκαλώντας τους συντάκτες του TMZ «ψεύτες».

Εκπρόσωπος της Jackson σχολίασε στο The Wrap πως η κόρη του Michael Jackson χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά από ένα συμβάν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όμως έχει ήδη επιστρέψει σπίτι. Ο εκπρόσωπος υπογράμμισε πως οι αναφορές για ψυχιατρική παρακολούθηση και απόπειρα αυτοκτονίας είναι «ψευδείς».

Το ντοκιμαντέρ του Dan Reed που βασίζεται στις μαρτυρίες των Wade Robson και James Safechuck έχει προκαλέσει μεγάλες αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις, με πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς να μην παίζουν τα τραγούδια του Jackson, ενώ οι παραγωγοί των «Simpsons» απέσυραν ένα επεισόδιο της σειράς. Η οικογένεια του Jackson από την πλευρά της θεωρεί πως οι Robson και Safechuck ψεύδονται και είναι «καιροσκόποι», ενώ έχει καταθέσει μήνυση κατά του HBO, αξιώνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.