Γιατί δεν θα επιστρέψουν ποτέ τα «Φιλαράκια»;

friends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η δημιουργός της σειράς έβαλε φρένο στις φήμες ξεκαθαρίζοντας πως ένα ενδεχόμενο reunion θα ήταν «απογοητευτικό».

Η μόδα τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο θέλει τους παραγωγούς να στρέφονται σε σίκουελ ή ριμέικ κλασσικών ταινιών και σειρών. Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, «Τα φιλαράκια», δεν πρόκειται να επιστρέψει με νέα επεισόδια, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει (και στην συνέχεια διαψευστεί) φήμες για μια επανένωση, όμως η Marta Kauffman – μια εκ των δημιουργών της σειράς – ξεκαθάρισε στο Rolling Stone πως υπάρχουν «πολλοί λόγοι» για τους οποίους κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

NBC

Το Netflix δαπάνησε 100 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει να προβάλει «Τα φιλαράκια».

«Η σειρά είναι για μια εποχή στη ζωή σου όταν οι φίλοι σου είναι η οικογένεια σου. Εκείνη η εποχή πέρασε. Το μόνο που θα κάναμε θα ήταν να επαναφέρουμε έξι ηθοποιούς, αλλά η ψυχή της σειράς δεν θα ήταν εκεί» δήλωσε η Kauffman, εκτιμώντας πως το μόνο που θα πετύχαινε μια επανένωση θα ήταν να «απογοητεύσει».

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς το 2004, η Warner Brothers και NBC δημιούργησαν μια spin-off σειρά βασισμένη στον Joey, τον χαρακτήρα του Matt LeBlanc. Τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης της νέας σειράς όμως είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί μετά από δύο μόλις κύκλους. Δεδομένης της μεγάλης αγάπης για την πρωτότυπη σειρά, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο άλλο spin-off στο μέλλον.

NBC

Πώς θα σας άρεσε μια νέα σειρά με την Monica, την Rachel και την Phoebe;

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Jennifer Aniston αποκάλυψε στην εκπομπή του James Cordon πως οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς – η ίδια, η Courteney Cox και η Lisa Kudrow – ήταν ανοιχτές στο ενδεχόμενο μιας «επανένωσης», σε αντίθεση με τους LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer που φέρονται να είναι πιο διστακτικοί. Η Aniston σχολίασε αστειευόμενη πως οι τρεις πρωταγωνίστριες από τα «Φιλαράκια» θα μπορούσαν να παίξουν σε ένα ριμέικ του «Χρυσά κορίτσια».