Αβεβαιότητα για τη συνέχεια του «Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου»

call-me-by-your-name
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο Armie Hammer αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει μόνο «χαλαρές κουβέντες» για ένα ενδεχόμενο σίκουελ.

Το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» του Luca Guadagnino ήταν αναμφίβολα μια από τις πετυχημένες ταινίες του 2017, αποσπώντας ένα Όσκαρ και ένα BAFTA για το σενάριό του. Σε δηλώσεις του στο Variety την περασμένη χρονιά, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Armie Hammer, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στην προοπτική μιας συνέχειας, η οποία ήταν πεπεισμένος πως θα συμβεί.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Charles Sykes

Σύμφωνα με τον Armie Hammer οι συζητήσεις για μια συνέχεια βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Σύμφωνα όμως με μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο Vulture, ο Hammer ήταν σαφώς πιο μετρημένος στα λόγια του σχετικά με ένα σίκουελ, λέγοντας πως έχουν γίνει μονάχα «χαλαρές κουβέντες». Κυρίως όμως, ο ηθοποιός εξέφρασε τον έντονο σκεπτικισμό του για το κατά πόσο μια νέα συνέχεια θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στην πρωτότυπη ταινία.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

O Luca Guadagnino έχει σχεδιάσει την αρχή του σίκουελ.

Ο Hammer ξεκαθάρισε πως επί του παρόντος δεν υπάρχει σενάριο ή σχέδια, αλλά θα ήταν «ηλίθιος να πει όχι» εάν του γινόταν μια σχετική πρόταση. Ο Guadagnino φέρεται να έχει κάνει ορισμένες σκέψεις για την αρχή μιας συνέχειας, ενώ ο André Aciman, ο συγγραφέας του πρωτότυπου μυθιστορήματος που ενέπνευσε την ταινία, έχει ξεκινήσει να γράφει ένα σίκουελ.