Άλλαξε το όνομά του σε Michael Jackson και τώρα μετανιώνει

michael-Jackson
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οπαδός του Michael Jackson απογοητεύτηκε με τον «Βασιλιά της Pop» και μετάνιωσε για την επιλογή του όταν είδε το «Leaving Neverland».

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του Dan Reed έχει επαναφέρει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που είχε αντιμετωπίσει ο μουσικός. Η ταινία βασίζεται στις μαρτυρίες των Wade Robson και James Safechuck και έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον χώρο του θεάματος, με πολλούς σταθμούς να μην παίζουν πια τη μουσική του, ενώ η Louis Vuitton απέσυρε μια σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τον Jackson.

Ένας οπαδός του Michael Jackson από το Μάλβερν του Γουόρτσεστερσιρ στην Αγγλία, ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε αλλάξει το όνομα του σε «John Michael Jackson», είδε το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και μετάνιωσε για την αλλαγή ονόματος. Ο John Lomas, όπως ήταν παλιά το όνομά του, πλέον έχει πολλές αμφιβολίες για το (πρώην) ίνδαλμά του και αναζητεί οικονομική βοήθεια μέσω του GoFundMe για να επιστρέψει στο αρχικό του όνομα.

«Στην παιδική μου ηλικία είχα διάφορες εμμονές και ειδικά ενδιαφέροντα καθώς μεγάλωνα και ένα από αυτά ήταν ο Michael Jackson. Πριν από λίγα χρόνια ταξίδεψα στο Λος Άντζελες και λίγο αργότερα άλλαξα το όνομά μου σε Michael Jackson. Τον υποστήριζα τυφλά για χρόνια, αλλά με όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία σκέφτηκα “αρκετά πια”. Υπάρχουν πάρα πολλές αμφιβολίες και έχω ξεμείνει με αυτό το όνομα το οποίο πρέπει να ξεφορτωθώ» δήλωσε ο Lomas/Jackson στην Mercury Press.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το όνομά του έχει προκαλέσει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς λειτουργεί ως τροχοπέδη στο να εργαστεί στον χώρο της περίθαλψης. «Απλά θέλω να το ξεπεράσω, δεν μπορώ να έχω αυτό το όνομα πάνω μου πια, απλά θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα» συμπλήρωσε ο απογοητευμένος πρώην οπαδός του Michael Jackson.