Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «Stranger Things»

stranger-things
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η Eleven, ο Mike, ο Lucas, ο Max, o Will και ο Dustin μας μεταφέρουν στο καλοκαίρι του 1985.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου «Stranger Things», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα streaming στις 4 Ιουλίου.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους δύο κύκλους της σειράς που διαδραματίζονται την περίοδο του Halloween, η νέα σεζόν λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και καθώς η πόλη Χόκινς ετοιμάζεται για τους εορτασμούς της αμερικάνικης επανάστασης.

Δείτε το νέο τρέιλερ το «Stranger Things»

Netflix

Όλοι οι γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν, όπως οι Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Max (Sadie Sink), Will (Noah Schnapp), Dustin (Gaten Matarazzo), Jim Hopper (David Harbour) και Steve Harrington (Joe Keery).

Όπως φαίνεται από το teaser, οι ήρωες της σειράς έχουν μεγαλώσει, με τον Mike να αναφωνεί: «Δεν είμαστε παιδιά πια, τι νομίζατε, θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειό μου να παίζουμε παιχνίδια για το υπόλοιπο της ζωής μας;». Το teaser τρέιλερ μας δίνει μια ματιά από το νέο αξιοθέατο της πόλης που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής, το εμπορικό κέντρο.