Armie Hammer: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει τον Batman;»

armie-hammer Erik Pendzich
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο πρωταγωνιστής του «Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου» σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να διαδέχεται τον Ben Affleck στον ρόλο.

Ο Ben Affleck πρόσφατα εξέφρασε την χαρά του που αποδεσμεύτηκε από τον ρόλο του Batman, κάτι το οποίο αναμφίβολα έχει προκαλέσει έντονους προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Με την Warner Bros να συνεχίζει με τις ταινίες με την Harley Quinn, τον Joker και τον Shazam, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια βιασύνη για να βρεθεί ο νέος «Σκοτεινός Ιππότης», με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει η φημολογία.

Μετά τον Jon Hamm, ήρθε η σειρά του Armie Hammer να εκφράσει το ενδιαφέρον του και να αυτοπροταθεί για τον εμβληματικό ρόλο. Ο Hammer βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν θα διαδεχόταν τον Affleck. «Κανένας από τους ανθρώπους που ξεκινούν τις φήμες δεν είναι στην ουσία από αυτούς που μπορούν να σου δώσουν δουλειές» εξήγησε ο ηθοποιός.

Warner Bros

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό για την επιλογή του Ben Affleck, η ερμηνεία του στον ρόλο του Batman απογοήτευσε τους θαυμαστές του εμβληματικού ήρωα της DC.

«Όποτε με ρωτάνε εάν θα παίξω τον Batman, απαντώ “εσύ με ρώτησες, αλλά μάντεψε ποιος δεν με έχει ρωτήσει – η Warner Bros”». Όταν ο Fallon σχολίασε πως ο Hammer είναι η ιδανική επιλογή για πολλούς θαυμαστές του «Σκοτεινού Ιππότη» , ο ηθοποιός απάντησε «ποιος δεν θα ήθελε να παίξει τον Batman; Νομίζω όλοι σε αυτό το κοινό θα ήθελαν να παίξουν τον Batman εάν μπορούσαν, είναι καλή δουλειά».

Πέραν όμως του Batman, ο Fallon ρώτησε τον Hammer για το πολυσυζητημένο σίκουελ στο «Να με φωνάζεις με τ’όνομα σου». Ο Hammer δήλωσε πως τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην συνέχεια μαζί με τον Timothée Chalamet, συμπληρώνοντας όμως με μια δόση χιούμορ πως θα χρειαστούν 12 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα.