Λάμψη πολλών αστέρων στα αποκαλυπτήρια για το Apple TV+

apple-tvkai-steve-carell-reese-witherspoon-Jennifer-aniston Tony Avelar
ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο τεχνολογικός κολοσσός μπαίνει στον χορό του streaming έχοντας τη στήριξη πολλών μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του θεάματος.

Ο Steven Spielberg, η Jennifer Aniston, η Reese Witherspoon, ο Jason Momoa και ο Steve Carell ήταν ανάμεσα στα πολλά αστέρια του Χόλυγουντ που παρευρέθηκαν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Apple TV+, της νέας πλατφόρμας streaming της Apple. Με την νέα της υπηρεσία, η Apple θα επιχειρήσει να διεισδύσει στην αγορά του online streaming, όπου κυριαρχεί (επί του παρόντος) το Netflix.

«Σπουδαίες ιστορίες μπορούν να αλλάξουν του κόσμο. Σπουδαίες ιστορίες μπορούν να μας συγκινήσουν και να μας εμπνεύσουν. Μπορούν να μας εκπλήξουν και να αμφισβητήσουν τις υποθέσεις μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook.

AP/REX/Shutterstock / Tony Avelar

Οι «Απίθανες ιστορίες» του Spielberg θα επιστρέψουν μέσω του Apple TV+.

Στην συνέχεια επί σκηνής εμφανίστηκαν ο Spielberg για να μιλήσει για την αναβίωση της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Απίθανες ιστορίες», καθώς και οι Witherspoon, Aniston και Carell για την νέα δραματική σειρά «The Morning Show».

AP/REX/Shutterstock / Tony Avelar

Από τα αποκαλυπτήρια της Apple δεν έλειψε και ο Big Bird της θρυλικής παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Σουσάμι άνοιξε».

Ακολούθησαν οι Momoa και Alfred Woodward οι οποίοι μίλησαν για την post-apocalyptic σειρά «See» που θα διανέμει η Apple μέσω της πλατφόρμας της, ενώ ο Kumail Nanjiani έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το «Little America» που θα αφηγηθεί τις ιστορίες μεταναστών στην Αμερική.

REX/Shutterstock

O Tim Cook και η Oprah Winfrey δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την συνεργασία τους.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η «βασίλισσα» της τηλεόρασης Oprah Winfrey, η οποία ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Apple. Ανάμεσα στα σχέδια της είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την ψυχική υγεία, μια εκπομπή για την παρενόχληση στον χώρο εργασίας και ένα book club.