Το «Rocketman» δεν θα κρύψει τίποτα από την προσωπική ζωή του Elton John

rocketman
ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο Taron Egerton και ο Dexter Fletcher τόνισαν πως η βιογραφική ταινία musical θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια.

Το «Bohemian Rhapsody» μπορεί να έσπασε τα ταμεία και να έκλεψε τις εντυπώσεις στα Όσκαρ, όμως πολλοί επέκριναν την ταινία για την επιλογή των σεναριογράφων να μην εξετάσουν εις βάθος την προσωπική ζωή και σεξουαλικότητα του Freddie Mercury. Αναπόφευκτα λοιπόν όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από την βιογραφική ταινία «Rocketman» για τον Elton John, εκφράστηκαν φόβοι για κάτι αντίστοιχα.

Σύμφωνα όμως με τον πρωταγωνιστή Taron Egerton, η ταινία που σκηνοθέτησε ο Dexter Fletcher δεν κρύβει τίποτα από την προσωπική ζωή του Elton John. Σε ένα πρόσφατο preview του «Rocketman» ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην σχέση του John με τα ναρκωτικά. Η ταινία ξεκινά με τον Βρετανό μουσικό να κάνει εισαγωγή σε κέντρο απεξάρτησης και στην συνέχεια εξιστορεί πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση.

Μετά την προβολή του preview, ο σκηνοθέτης σχολίασε πως δεν περιέγραφε την ταινία του ως βιογραφία, αλλά μάλλον ως musical. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα διέψευσε φήμες που ήθελαν τους παραγωγούς να έχουν αφαιρέσει μια gay ερωτική σκηνή από την ταινία για την ζωή του Elton John.

«Βλέπω τόσες πολλές υποθέσεις για το “Rocketman”. Αυτό είναι καλό! Δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είναι τίποτα άλλο παρά φήμες. Ήταν και θα είναι η άνευ ορίων μουσική φαντασία που η Paramount και οι παραγωγοί υποστήριζαν με πάθος και στην οποία πιστεύουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Fletcher στο Twitter.