Το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς «Game Of Thrones» θα διαφέρει από το βιβλίο

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο συγγραφέας των βιβλίων επικής φαντασίας ήταν αινιγματικός στις δηλώσεις του για το τέλος που σχεδιάζει.

Ο George R. R. Martin αποκάλυψε πως το φινάλε του «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά «Game Of Thrones», θα διαφέρει από το φινάλε που έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι και παραγωγοί του ΗΒΟ. Παρά την διευκρίνιση, ο συγγραφέας ήταν αινιγματικός στις δηλώσεις του στο Rolling Stone.

«Έχω καθυστερήσει τόσο πολύ με αυτά τα βιβλία. Τα κεντρικά σημεία του τέλους θα είναι πράγματα που τους είπα πριν από πέντε ή έξι χρόνια. Αλλά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και προστεθούν πολλά» εξήγησε ο Martin.

REX/Shutterstock / Tolga Akmen

Βάσει λοιπόν των δηλώσεων του συγγραφέα, το τελευταίο βιβλίο της σειράς με τίτλο «A Dream of Spring» θα έχει ομοιότητες με το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς. Δεδομένων όμως των ανακολουθιών που ήδη υπάρχουν μεταξύ σειράς και βιβλίων, λογικά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες αλλαγές σε αυτό το πλαίσιο.

Η πολυαναμενόμενη όγδοη και τελευταία σεζόν του «Game Of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Απριλίου. Μετά την ολοκλήρωση της επικής σειράς φαντασίας θα ξεκινήσει η παραγωγή μιας spin-off σειράς με την Naomi Watts, βασισμένο σε ιδέες του Martin και της Jane Goldman.