O Jim Jarmusch συγκέντρωσε το πιο λαμπρό καστ για μια ταινία ζόμπι

bill-murray-adam-driver-selena-gomez-iggy-pop
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Iggy Pop και πολλοί άλλοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία τρόμου του Αμερικάνου σκηνοθέτη.

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως ο Jim Jarmusch σκοπεύει να γυρίσει μια κωμική ταινία τρόμου με ζόμπι, το «The Dead Don’t Die». Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο σκηνοθέτης είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Bill Murray και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της μουσικής.

Shutterstock

Δίπλα λοιπόν στον Murray θα εμφανιστούν οι Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Tom Waits, Iggy Pop, RZA, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver και Carol Kane. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τίποτα σχετικά με την πλοκή ταινίας.

WWD/REX/Shutterstock / Clint Spaulding

Το The Dead Don’t Die» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο, ενώ ενδέχεται να παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών. Άλλωστε έντεκα ταινίες του Jarmusch έχουν κάνει πρεμιέρα στο γαλλικό φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ταινίας του, το «Paterson».