Ο Nicolas Cage παντρεύτηκε «κατά λάθος»

nicolas-cage
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τέσσερις μέρες μετά, με τον ισχυρισμό πως ήταν «πολύ μεθυσμένος» για να καταλάβει τι έκανε.

Ο Nicolas Cage κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον γάμο του με την Erika Koike στο Λας Βέγκας στις 23 Μαρτίου, αφού, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ήταν πολύ μεθυσμένος. Όπως εξηγεί ο ηθοποιός στο αίτημά του, ο ίδιος και η Koike είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, οπότε δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ή να κατανοήσει τις πλήρεις επιπτώσεις των πράξεών του.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός υπογραμμίζει στην αίτηση που κατέθεσε πως η Koike δεν του είχε αποκαλύψει «την ακριβή φύση και έκταση της σχέσης της με άλλο άτομο», ενώ ισχυρίστηκε πως οι διαφορές τους σε προσωπικότητα και διαθέσεις είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούν να συμβιβαστούν. Άρθρο του TMZ αναφέρει πως το νιόπαντρο ζευγάρι εθεάθη στο ξενοδοχείο Bellagio, με μαρτυρίες να αποκαλύπτουν πως η Koike είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Cage.

Invision/AP/REX/Shutterstock

Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος του Cage καθώς το 1995 παντρεύτηκε τη συνάδελφό του, Patricia Arquette, και τη χώρισε το 2001. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκε την Lisa Marie Presley, την οποία είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι, όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον μουσικό, John Oszajca.

Το ζευγάρι χώρισε μόλις 108 μέρες μετά και δύο χρόνια αργότερα ο Cage παντρεύτηκε την Alice Kim. Ο γάμος του Cage με την Κim – με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Kal-El – κράτησε έως το 2016.