Το «Game Of Thrones» σηκώνει Oreos

game-of-thrones-x-oreos-2
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Δείτε το εντυπωσιακό (και πιο γλυκό) ριμέικ των τίτλων εισαγωγής της επικής σειράς φαντασίας του HBO.

Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» απέχει λίγες μόνο μέρες και ο ενθουσιασμός των θαυμαστών της επικής σειράς φαντασία λογικά θα αρχίσει να χτυπάει κόκκινο. Καθώς λοιπόν προετοιμάζεστε για την μεγάλη βραδιά, λογικό είναι να θέλετε κάποιο σνακ για το πρώτο επεισόδιο και η Nabisco αποφάσισε να βγάλει μια ειδική σειρά Oreos εμπνευσμένη από την σειρά.

Η Nabisco μάλιστα κυκλοφόρησε ένα «ριμέικ» των τίτλων εισαγωγής της σειράς, φτιαγμένο εξολοκλήρου από τα διάσημα γεμιστά μπισκότα. Σύμφωνα με την Elastic, την εταιρεία οποία δημιούργησε τους πρωτότυπους τίτλους εισαγωγής του «Game Of Thrones», αλλά και το ριμέικ με Oreos, χρησιμοποιήθηκαν 2.750 μπισκότα στο συγκεκριμένο βίντεο.

Oreo
Oreo

Οι λεπτομέρειες στο πρωτότυπο (και εξαιρετικά γλυκό) stop motion βίντεο είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακές. Όπως αποκαλύπτει το διαφημιστικό, τα μπισκότα της συγκεκριμένης σειράς θα έχουν τα οικόσημα των μεγάλων οικογενειών του Westeros και των White Walkers και έρχονται σε μια ειδική μαύρη συσκευασία.