Ενθουσιασμένος ο Robert Pattison που θα συνεργαστεί με τον Christopher Nolan

robert-pattinson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ορκιστεί να κρατήσει μυστικό την υπόθεση της επόμενης ταινίας του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστό πως ο Christopher Nolan έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της επόμενης ταινίας του για το 2020. Αυτό που προκαλεί εντύπωση για την ενδέκατη ταινία του 48χρονου σκηνοθέτη είναι η μυστικότητα γύρω από αυτή, καθώς ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για αυτήν.

Το Variety έχει αναφερθεί σε ορισμένες φήμες σχετικά με την υπόθεση, σύμφωνα με τις οποίες η επόμενη ταινία του Nolan θα είναι ένα θρίλερ στα πρότυπα του «Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων» που σκηνοθέτησε ο Alfred Hitchcock το 1959. Πηγές από το περιβάλλον του Nolan όμως τις έχουν διαψεύσει, κάνοντας λόγο για μια «τεράστια, πρωτοποριακή blockbuster περιπέτεια».

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως στην ταινία του Nolan θα εμφανιστούν ο Robert Pattinson και ο John David Washington.

Σχετικά με το καστ της ταινίας, τον Δεκέμβριο είχε αποκαλυφθεί πως ο Nolan είχε συμφωνήσει με τον John David Washington του Οσκαρικού «BlacKkKlansman: Η παρείσφηρηση», ενώ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στην ταινία θα παίξει ο Robert Pattinson των ταινιών «Twilight». Η αποκάλυψη της νέας προσθήκης έγινε από τον ίδιο τον ηθοποιό σε δηλώσεις του στην USA Today, όπου έδωσε ορισμένες αινιγματικές πληροφορίες για τον τόνο της ταινίας.

Αφού ο Pattinson τόνισε στην εφημερίδα πως έχει «ορκιστεί» να κρατήσει μυστικό την υπόθεση, εξήγησε πως διάβασε το «εξωπραγματικό» σενάριο κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια ο 32χρονος ηθοποιός σχολίασε ο Nolan είναι «ο μόνος σκηνοθέτης που μπορεί να γυρίσει μια ουσιαστικά πολύ προσωπική και ανεξάρτητη ταινία», δημιουργώντας έτσι υψηλές προσδοκίες.