Τα «Φιλαράκια» σκανδαλίζουν σε επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες

friends
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ένας μεγάλος θαυμαστής της τηλεοπτικής σειράς δημιούργησε μια ανεπίσημη τράπουλα για το Cards Against Humanity.

Η τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στις μέρες μας, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος κύκλος ολοκληρώθηκε πριν από 15 χρόνια. Πέραν της τεράστιας δημοφιλίας της σειράς στο Netflix, η σειρά συνεχίζει να ενθουσιάζει μέσω πρωτότυπου καφέ, των συστηματικών φημών επανένωσης (που διαρκώς διαψεύδονται), αλλά και μέσω ενός (ανεπίσημου) επιτραπέζιου παιχνιδιού με κάρτες.

Etsy

Ένας φαν της σειράς από το Βιετνάμ δημιούργησε την δική του τράπουλα εμπνευσμένη από τα «Φιλαράκια» για το παιχνίδι Cards Against Humanity, του οποίου ο στόχος είναι να διασκεδάσει η παρέα. Το παιχνίδι αποτελείται από μαύρες κάρτες ερωτήσεων και άσπρες κάρτες απαντήσεων που συχνά έχουν προκλητικό και πολιτικά μη ορθό περιεχόμενο. Η «μάνα» μοιράζει από δέκα άσπρες κάρτες στους παίχτες και μετά θέτει μια ερώτηση από την στοίβα των μαύρων καρτών. Οι υπόλοιποι παίχτες τότε πρέπει να επιλέξουν ποια από τις πιθανές απαντήσεις που έχουν στα χέρια τους θα προκαλέσει το περισσότερο γέλιο.

ThisIsWhyIAmBroke

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία για το μαύρο και καυστικό χιούμορ του και οι δημιουργοί του έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από συμπληρωματικές τράπουλες, αφιερωμένες στα 90s, την επιστημονική φαντασία, τον Donald Trump και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μεταξύ πολλών άλλων.

ThisIsWhyIAmBroke

Η ανεπίσημη τράπουλα με τα «Φιλαράκια» μπορεί να παιχτεί από μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες σειρές και είναι διαθέσιμη μέσω καταστήματος στο Etsy. Η κάθε τράπουλα έχει 180 λευκές και 99 μαύρες κάρτες, ενώ κοστίζει περίπου 30 λίρες συν τα μεταφορικά. Στο ίδιο κατάστημα υπάρχει και μια φθηνότερη ψηφιακή έκδοση, την οποία μπορείτε να τυπώσετε στο σπίτι, εφόσον έχετε τον κατάλληλο εκτυπωτή και χαρτί.