Winona Ryder και John Turturro συνωμοτούν εναντίον της Αμερικής

winona-ryder-John-turturro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το «The Plot Against America» του ΗΒΟ οραματίζεται μια εναλλακτική Αμερική όπου επικράτησε ο φασισμός τη δεκαετία του 1940.

Το HBO έχει δώσει το πράσινο φως για μια τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Plot Against America» που έγραψε ο Philip Roth. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του Variety, οι παραγωγοί του συνδρομητικού δικτύου έχουν ήδη συμφωνήσει και ανακοινώσει τα κεντρικά μέλη του καστ που περιλαμβάνει τους Winona Ryder, John Turturro, Zoe Kazan, Morgan Spector, Caleb Malis, Azhy Robertson και Anthony Boyle.

Wikipedia

O Charles Lindbergh έγινε παγκοσμίως διάσημος το 1927 όταν έγινε ο πρώτος πιλότος που ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη στο Παρίσι χωρίς στάσεις.

Το βιβλίο του Roth διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική Αμερική και επικεντρώνεται σε μια εβραϊκή οικογένεια της εργατικής τάξης στο Νιου Τζέρσεϋ καθώς παρακολουθεί την πολιτική άνοδο του Charles Lindbergh – ένας ήρωας των αιθέρων και ξενοφοβικός δημαγωγός που καταφέρνει να κερδίσει τον Franklin D. Roosevelt το 1940 για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και οδηγώντας την χώρα στον φασισμό.

Reuters

O πολυβραβευμένος συγγραφέας Philip Roth πέθανε τον Μάιο του 2018.

Επικεφαλής της μίνι σειράς του ΗΒΟ που θα αποτελείται από έξι επεισόδια είναι ο David Simon, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Joe Roth, Nina K. Noble, Megan Ellison, Sue Naegle, Susan Goldberg, Jeff Kirschenbaum, Dennis Stratton και η οικογένεια του Roth.