Πρώτη ματιά στους νέους «Άγγελους του Τσάρλι»

charlies-angels
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska πρωταγωνιστούν στη νέα κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής τηλεοπτικής σειράς.

Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» επιστρέφουν για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με τις Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη της σκηνοθέτιδας Elizabeth Banks στο Entertainment Weekly, η νέα ταινία που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο δεν αποτελεί ριμέικ, αλλά ουσιαστικά είναι «συνέχεια» της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970 και των ταινιών του 2000 και 2003.

«Εάν ήσουν πλούσιος το 1976, γινόσουν ακόμα πλουσιότερος. Ο Charles Townsend είναι πιο πλούσιος από ποτέ, οπότε έχει επεκτείνει την επιχείρηση σε μια παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπίας» εξήγησε η Banks στο περιοδικό. Αυτό της έδωσε το περιθώριο για ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες περιπέτειες με νέους «Αγγέλους», αντλώντας έμπνευση από σειρές ταινιών όπως «Επικίνδυνη αποστολή» με τον Tom Cruise.

Sony / Chiabella James

Οι νέοι «Άγγελοι» Naomi Scott, Kristen Stewart και Ella Balinska, μαζί με την Elizabeth Banks.

Συνεχίζοντας, η σκηνοθέτης σχολίασε πως «όλοι οι Άγγελοι έχουν παιχτεί από διαφορετικές γυναίκες και είχαν διαφορετικά ονόματα, όμως ο χαρακτήρας του Bosley πάντα λέγεται Bosley, ανεξάρτητα ποιος τον ερμηνεύει. Σκεφτήκαμε πως αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα όνομα».

«Ήταν σημαντικό για μένα να γυρίσω μια ταινία για γυναίκες που δουλεύουν μαζί και στηρίζουν η μια την άλλη και όχι μια ταινία για τις ρομαντικές περιπτύξεις τους ή που δεν παίρνουν τηλέφωνο τη μητέρα τους. Όταν είμαι στη δουλειά, δε συζητάω για αυτά τα πράγματα. Κάνω τη δουλειά μου. Ένιωθα πως είναι σημαντικό να κάνω αυτό για τους “Αγγέλους”, να τις αντιμετωπίσω με τον σεβασμό που απαιτούν οι ικανότητές τους» δήλωσε η Banks.