Γεμάτο εκπλήξεις το πρώτο teaser τρέιλερ του «Star Wars: The Rise of Skywalker»

star-wars-the-rise-of-skywalker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η ένατη ταινία της σειράς επιστημονικής φαντασίας θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Η Lucasfilm και Disney έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ένατης ταινίας στη σειρά «Star Wars» κατά τη διάρκεια του ετήσιου Star Wars Celebration. Η ταινία, της οποίας ο τίτλος είναι «Star Wars: The Rise of Skywalker», κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο και ολοκληρώνει την ιστορία των Skywalker που ξεκίνησε το 1977.

Αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του τρέιλερ ήταν το σατανικό γέλιο του Ian McDiarmid, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον Αυτοκράτορα Palpatine στην prequel και original τριλογία. Στη συζήτηση πάνελ που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Kelly Marie Tran, Naomi Ackie, Anthony Daniels, Joonas Suotamo και Billy Dee Williams, ο σκηνοθέτης της ταινίας, J.J. Abrams, είχε δηλώσει αινιγματικά πως οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν «το μεγαλύτερο κακό».

Ο Αυτοκράτορας Palpatine ήταν ο βασικός εχθρός των Τζεντάι στην original τριλογία.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς θα επιστρέψει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας – εάν θα είναι για παράδειγμα σε flashback, ως κλώνος ή φάντασμα – όμως η επιβεβαίωση της συμμετοχής του McDiarmid στην ταινία έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των θαυμαστών της σειράς.

Το Death Star ήταν ένα υπερόπλο της Αυτοκρατορίας που μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες.

Οι παραγωγοί της ταινίας τόνισαν πως η Carrie Fisher θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ένατη ταινία.

Οι αναφορές στις προηγούμενες ταινίες όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς σε μια σκηνή του τρέιλερ εμφανίζονται τα απομεινάρια του δεύτερου Death Star από την «Επιστροφή των Τζεντάι», αλλά και ο Williams ως Lando Calrissian στο πιλοτήριο του Millennium Falcon.