Αποκαλυπτήρια για τη συνεργασία Donald Glover x Adidas

donald-glover Rob Latour
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στις 26 Απριλίου κυκλοφορεί η σειρά «Donald Glover Presets» βασισμένα στα Nizza, Continental 80 και Lacombe.

Ο Donald Glover και η Adidas ανακοίνωσαν την νέα συνεργασία τους μέσω μιας σειράς βίντεο, όπου παρουσιάζονται τα πρώτα παπούτσια της σειράς «Donald Glover Presets». Στο πλαίσιο προώθησης της σειράς ο ηθοποιός και μουσικός συνεργάστηκε με την δημοφιλή κωμικό Mo’Nique σε μια σειρά κωμικών βίντεο.

Δείτε τα βίντεο του Donald Glover για την συνεργασία του με την Adidas

Adidas

Η σειρά, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 26 Απριλίου, είναι βασισμένη σε τρία κλασικά σχέδια της Adidas: τα Nizza, Continental 80 και Lacombe. Τα παπούτσια της σειράς είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να φθείρονται πιο γρήγορα σε ορισμένα σημεία ώστε να αποκτήσουν την δική τους «ταυτότητα».

«Ο πλούτος είναι μια ιδέα. Με αυτή την συνεργασία ήθελα να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να σκεφτούν πώς μπορούν να αφηγηθούν οι ιστορίες τους με τα πόδια τους. Η αξία δεν ποσοτικοποιείται από αυτά που φοράτε, αλλά από τις εμπειρίες αυτών. Παίρνετε την απόφαση για το τι λειτουργεί για σας και ζείτε μέσα από το δικό σας πρίσμα. Για μένα η συνεργασία είναι για να μπορώ να εξηγήσω πως πραγματικά φαίνεται και αισθάνεται να κάνεις το δικό σου» εξήγησε ο Glover στο Variety για την συνεργασία.

Οι συνεργασίες αστέρων από τον χώρο του θεάματος με εταιρείες ένδυσης δεν είναι κάτι καινούριο και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές αξιόλογες περιπτώσεις, από τον Kanye West και την Beyoncé, μέχρι τον Noel Gallagher και τον Bill Murray.