Σύντομα θα μάθουμε τα τελευταία «σοφά λόγια» του Luke Perry στο «Riverdale»

luke-perry Erik Pendzich
ΤΡΙΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός των 90s πέθανε τον περασμένο Μάρτιο μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το τελευταίο επεισόδιο που πρόλαβε να γυρίσει ο Luke Perry για το «Riverdale» πριν τον ξαφνικό θάνατό του, θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου μέσω του αμερικάνικου δικτύου CW. Η ανακοίνωση ήρθε από τον δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa, μέσω Twitter.

«Το “Riverdale” αυτής της εβδομάδας είναι το τελευταίο επεισόδιο που γύρισε ο Luke. Όπως πάντα, ο Fred έχει σοφά λόγια για τον Archie. Μια όμορφη, πραγματική σκηνή μεταξύ πατέρα και γιου. Μακάρι αυτές οι σκηνές να συνέχιζαν για πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Aguirre-Sacasa στη δημοσίευσή του.

Ο Perry πέθανε στις 4 Μαρτίου μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του «Riverdale», λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για ένα νέο spin-off του «90210». Ο θάνατός του σκόρπισε τεράστια θλίψη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Η καριέρα του Perry εκτοξεύτηκε όταν ανέλαβε τον ρόλο του Dylan McKay στην θρυλική νεανική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», η οποία κράτησε από το 1990 έως το 2000. Μετά το πέρασμά του από τη σειρά του Aaron Spelling, ο ηθοποιός έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, αλλά και στο Μπρόντγουεϊ σε μια νέα παραγωγή του «The Rocky Horror Picture Show». Από το 2017 εμφανιζόταν στο «Riverdale», ενώ τελευταίος του κινηματογραφικός ρόλος ήταν στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Quentin Tarantino.