«Godzilla, ο Βασιλιάς των Τεράτων» με επικό τρέιλερ

ghidorah-godzilla-king-of-monsters
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ για τη νέα ταινία του θρυλικού Godzilla όπου θα αντιμετωπίσει πολλούς γνώριμους εχθρούς από το παρελθόν.

Η Warner Brothers έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο επίσημο τρέιλερ του «Godzilla: Βασιλιάς των Τεράτων», της νέας περιπέτειας του θρυλικού γιγάντιου kaiju, η οποία αποτελεί σίκουελ της ταινίας του Gareth Edwards από το 2014 και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν με τον King Kong.

Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ της ταινίας, 17 διαφορετικά γιγάντια μυθικά τέρατα γνωστά ως «Τιτάνες» ξυπνούν από έναν λήθαργο και απειλούν να καταστρέψουν τον πλανήτη μας. Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας είναι ο Godzilla, ο οποίος επιστρέφει για να ανακτήσει τον «θρόνο» του από τον Ghidorah. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, η δράση είναι καταιγιστική και αναμένεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του Godzilla.

Το «Godzilla: Βασιλιάς των Τεράτων» κυκλοφορεί στις 30 Μαΐου και πρωταγωνιστούν οι Charles Dance, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, O’Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Sally Hawkins και Thomas Middleditch. Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Michael Dougherty, ο οποίος έγραψε και το σενάριο σε συνεργασία με τον Zach Shields.