Kylie Minogue: «Ο Michael Hutchence ήταν ένα σκοτεινό, κακό παιδί»

michael-hutchence Andrew de Groot
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Αυστραλή pop star μίλησε για τον frontman των INXS και το τέλος της σχέσης τους.

Την περασμένη εβδομάδα το BBC ανακοίνωσε τα σχέδια του για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του frontman των INXS, Michael Hutchence, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 1997 στην ηλικία των 37 ετών. Το ντοκιμαντέρ του Richard Lowenstein με τίτλο «Mystify» περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με τα εναπομείναντα μέλη των ΙΝXS, τον Bono των U2, τα αδέλφια και την μητριά του Hutchence, καθώς και τις πρώην συντρόφους του, Helena Christensen και Kylie Minogue.

BBC / Bertrand Rindoff Petroff

Η Minogue, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Hutchence από το 1989 έως το 1991, περιγράφει τον μουσικό ως «ένα σκοτεινό κακό παιδί». «Σεξ, έρωτας, φαγητό, ναρκωτικά, μουσική, ταξίδια, βιβλία, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, ήθελε να τα βιώσει όλα. Ως σύντροφΌς του βίωσα και εγώ αρκετά από αυτά. Εάν είσαι αισθησιακή ύπαρξη, όλες σου οι αισθήσεις χρειάζονται ερέθισμα. Οπωσδήποτε ξύπνησε την επιθυμία μου για πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αυστραλή pop star.

Στη συνέχεια η Minogue αποκάλυψε πως ο Hutchence είχε μια «αχόρταγη περιέργεια» για τον κόσμο και ότι της «άνοιξε έναν ολόκληρο νέο κόσμο» με την ηδονή να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η Αυστραλή τραγουδίστρια όμως μίλησε και για το τέλος της σχέσης τους. «Ήταν στα τέσσερα, στο πάτωμα και έκλαιγε. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήξερα τι συνέβαινε. Ήξερα απλά πως ήταν ένας τσακισμένος άνθρωπος. Δεν είχα δει ποτέ κανέναν άνθρωπο έτσι. Ήμουν αρκετά μπερδεμένη, συγκλονισμένη και ήξερα πως αυτό ήταν», δήλωσε η Minogue.