Συνεχίζει στη μικρή οθόνη η Nicole Kidman με το «Nine Perfect Strangers»

nicole-kidman Nina Prommer
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Liane Moriarty του «Big Little Lies».

Η μέχρι τώρα πορεία της Nicole Kidman στη μικρή οθόνη έχει στεφθεί με τεράστια επιτυχία, αφού η συνεργασία της με τον σεναριογράφο και παραγωγό, David E. Kelley, και τη συγγραφέα, Liane Moriarty, στο «Big Little Lies» ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του HBO, με διακρίσεις στα Emmy και έναν δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο.

HBO

Ο δεύτερος κύκλος του «Big Little Lies» θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Στον αθλητισμό λένε πως «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και έτσι η Kidman θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Kelley και την παραγωγό, Bruna Papandrea, για μια νέα μεταφορά έργου της Moriarty, το «Nine Perfect Strangers». Το μόνο που αλλάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το κανάλι, αφού η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει μέσου του Hulu.

Sunday Times / Daniel Boud

Το «Nine Perfect Strangers» της Liane Moriarty εκδόθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το «Nine Perfect Strangers» κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαδραματίζεται σε ένα κέντρο ευεξίας και εστιάζει σε εννέα διαφορετικούς ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από τα άγχη της πόλης. Σύμφωνα με άρθρο του The Wrap, η Kidman έχει συμφωνήσει να υποδυθεί τη διευθύντρια του κέντρου, ενώ τη μεταφορά του μυθιστορήματος έχουν αναλάβει οι Kelley και John Henry Butterworth.