Στο «Game Of Thrones» πίνουν Starbucks, όμως η Daenerys προτιμά το τσάι

game-of-thrones-starbucks
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

Η γκάφα των παραγωγών του HBO στο νέο επεισόδιο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της σειράς.

Το τέταρτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones» μπορεί να μην ήταν το πιο χορταστικό ή συναρπαστικό μέχρι στιγμής από άποψη δράσης, όμως κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των οπαδών της σειράς, χάρη σε μια παράληψη του HBO.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια σκηνή του επεισοδίου, οι ήρωες γιορτάζουν την νίκη τους στην μάχη του Winterfell γύρω από ένα τραπέζι. Μπροστά από την Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) εμφανίζεται ένα ποτήρι καφέ από τα Starbucks, το οποίο προφανώς δεν πρόσεξαν οι παραγωγοί της σειράς κατά την διάρκεια του μοντάζ για να το αφαιρέσουν ψηφιακά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «σφάλμα» των παραγωγών του ΗΒΟ δεν πέρασε απαρατήρητο και οι οπαδοί της επικής σειράς φαντασίας έκαναν πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει το HBO ήταν να παραδεχτεί με χιούμορ την παράληψη του και απάντηση μέσω του Twitter.

«Το latte που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει ένα τσάι» αναφέρει το HBO στην ανάρτηση του. Παραμένει άγνωστο οι παραγωγοί της σειράς συμβουλεύτηκαν τον George R.R. Martin για τις προτιμήσεις της «Μητέρας των Δράκων».