Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε μια δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία

everything-is-wonderful
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

Εξασφαλίσαμε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας EVERYTHING IS WONDERFUL που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στον Κινηματογράφο Δαναό με ώρα προσέλευσης 20.00 & έναρξης 20.30. Πάρτε μέρος στον facebook διαγωνισμό και κερδίστε!

Μία απολαυστική δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρού στη Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνιστεί η λαμπερή Τόνια Σωτηροπούλου (Skyfall) στο πλάι της ταλαντούχας Pia Mechler, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία αυτής της σύγχρονης ματιάς στον γυναικείο ψυχισμό.

Η ιστορία
Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Lena (Pia Mechler) πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Maria (Τόνια Σωτηροπούλου), μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Όταν η Lena διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Pia Mechler
Συν-σκηνοθεσία: Stephanie Angel
Ηθοποιοί: Τόνια Σωτηροπούλου, Pia Mechler, Hannah Herzsprung, Αλέξης Γεωργούλης, James Coker, Ron Brawer, Teddy Griffith, Tyron Ricketts
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Libby Cassinelli, Hollis Meminger

Συμμετοχή στο 58o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Υποψήφιο για βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Chelsea Film Festival