Συνεχίζονται οι διαρροές στο «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2019

Χρήστης του Reddit έχει αποκαλύψει μεγάλα spoiler για το πέμπτο και το έκτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της επικής σειράς φαντασίας.

Παρά τις σοβαρές προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι παραγωγοί του HBO, δεν κατάφεραν να βάλουν ένα τέλος στις διαρροές για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του «Game Of Thrones». Πολλές ιστοσελίδες έχουν ήδη ανεβάσει λεπτομέρειες από το πέμπτο και έκτο επεισόδιο της σεζόν, οπότε οι οπαδοί της σειράς θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποφύγουν τα spoilers.

Το τελευταίο κρούσμα φαίνεται πως είναι το πιο «σοβαρό», καθώς φέρεται να αποκαλύπτει την εξέλιξη της πλοκής στα τελευταία δύο επεισόδια. Λίγο πριν την προβολή του τέταρτου επεισοδίου της σειράς την περασμένη Κυριακή, ένας χρήστης του Reddit είχε αναρτήσει αρκετές πληροφορίες για τελευταία τρία επεισόδια του «Game Of Thrones».

HBO

Ο χρήστης έπεσε μέσα στις «προβλέψεις» του για το τέταρτο επεισόδιο, οπότε υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως οι περιλήψεις του για τα υπόλοιπα δύο επεισόδια του κύκλου είναι αληθινές. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη διαρροή spoiler στον όγδοο κύκλο του «Game Of Thrones». Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί στο DirecTV κατά λάθος τέσσερις ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του, ενώ το δεύτερο επεισόδιο εμφανίστηκε σε ιστοσελίδες torrent πριν βγει στον αέρα.

Στην περίπτωση του τρίτου επεισοδίου δημοσιεύτηκαν αρκετές εικόνες πριν την προβολή, ενώ ένα βίντεο που αποκάλυπτε τον θάνατο ενός χαρακτήρα στο τέταρτο επεισόδιο διέρρευσε λίγες ώρες πριν την προβολή του. Μένει να φανεί εάν το HBO θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στις τρεις spin-off σειρές που βρίσκονται υπό σχεδιασμό.