Ο Will Smith αρχικά απέρριψε τον ρόλο στο ριμέικ του «Αλαντίν»

will-smith Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2019

Θεωρούσε πως ο Robin Williams «είχε σκίσει» στην animated ταινία της Disney.

Οι πρώτες εικόνες από το live-action ριμέικ του «Αλαντίν» δεν είχαν την ανταπόκριση που ενδεχομένως περίμενε η Disney, αφού προκάλεσαν περισσότερο γέλιο παρά ενθουσιασμό. Με την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στις 23 Μαΐου, οι παραγωγοί έχουν εντατικοποιήσει την προώθηση του «Αλαντίν» και ο Will Smith εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Εκεί ο «Φρέσκο Πρίγκιπας» μίλησε για τον ρόλο του Τζίνι στο νέο ριμέικ, ενώ έδωσε ένα preview του «Friend Like Me» από το soundtrack της ταινίας. Με την βοήθεια του ντράμερ της εκπομπής, ο Smith ξεκίνησε να τραγουδά τους στίχους με το ιδιαίτερο στυλ του, ενώ ο παρουσιαστής έκανε παλαμάκια, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Δείτε την εμφάνιση του Will Smith στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Σχετικά με τον ρόλο του στην ταινία, ο Smith παραδέχτηκε πως αρχικά αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε η Disney, αφού – όπως είπε χαρακτηριστικά – ο Robin Williams «είχε σκίσει» στην κλασική animated ταινία του 1992. Στην συνέχεια όμως άλλαξε γνώμη αφού θεωρεί πως με τις μουσικές επιρροές του μπόρεσε να δώσει μια ερμηνεία που τον ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του.

Στη νέα εκδοχή του «Αλαντίν» συμπρωταγωνιστούν ο Mena Massoud στον ομώνυμο ρόλο και η Naomi Scott ως πριγκίπισσα Γιασμίν. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Marwan Kenzari, Alan Tudyk, Billy Magnussen, Nasim Pedrad και Navid Negahban.