Μετά τους δράκους, η Emilia Clarke θα παλέψει με τον έρωτα και την ποίηση

emilia-clarke
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια του «Game Of Thrones» θα ενσαρκώσει την ποιήτρια Elizabeth Barrett στο «Let Me Count The Ways».

Η Emilia Clarke έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει την ποιήτρια Elizabeth Barrett στην βιογραφική ταινία «Let Me Count The Ways» που θα σκηνοθετήσει ο Björn Runge σε σενάριο της Paula Milne. Σύμφωνα με άρθρο του Variety η ταινία θα επικεντρωθεί στην σχέση που ανέπτυξε η Barrett με τον θεατρικό συγγραφέα Robert Browning.

Η ταινία διαδραματίζεται στα μέσα του 19ου αιώνα, όταν η Barrett ζούσε με τα αδέλφια της στο πατρικό σπίτι της, σε μια εύπορη περιοχή του Λονδίνου. Εκείνη την εποχή είχε ήδη γίνει γνωστή για την ποίηση της, όμως μια μυστηριώδης ασθένεια την είχε αφήσει αδύναμη, εξαρτημένη από το λάβδανο και απομονωμένη στο σπίτι της.

Τα ποιήματα της Elizabeth Barrett είχαν μεγάλη απήχηση και επηρέασαν πολλούς σημαντικούς συναδέλφους της, όπως τον Edgar Allan Poe και την Emily Dickinson.

Όλα όμως άλλαξαν όταν εμφανίστηκε ο νεαρός και παρορμητικός Robert Browning στην ζωή της, με αποτέλεσμα να ξαναφουντώσει ένα τεράστιο πάθος μέσα της. Καθώς οι δύο ερωτευμένοι έρχονται πιο κοντά ο ένας τον άλλον, η σχέση τους μπαίνει σε δοκιμασίες καθώς ο πατέρας της Barrett προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο της ζωής της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στον κόσμο αυτή την συναρπαστική ιστορία αγάπης και είναι τεράστια τιμή που θα το κάνουμε με μια τόσο ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων μπροστά και πίσω από την κάμερα» δήλωσε ο παραγωγός Stephen Kelliher της Bankside Films. «Αυτή η ταινία είναι μια κλασική ιστορία αγάπης που παρέχει κάτι εντελώς απροσδόκητο και σχετικό με το σύγχρονο κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με μια τόσο εξαιρετική ομάδα ανθρώπων» συμπλήρωσε ο παραγωγός Damian Jones της DJ Films.