Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νουάρ θρίλερ «The Virtuoso» με τον Anthony Hopkins

anthony-hopkins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2019

Ποιος είναι τελικά ο στόχος του «βιρτουόζου» μαθητή του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Anthony Hopkins, ο Anson Mount και η Abbie Cornish θα πρωταγωνιστήσουν στο νουάρ θρίλερ «The Virtuoso» που σκηνοθετεί ο Nick Stagliano. Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή των James C. Wolf και Stagliano, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός επαγγελματία δολοφόνου (Mount) που έχει αναλάβει ένα νέο συμβόλαιο θανάτου για να ξεπληρώσει ένα παλιό χρέος στον μέντορά του (Hopkins). Σε αντίθεση όμως με του;ς άλλους στόχους, ο χαρακτήρας του Mount έχει ελάχιστες πληροφορίες για τον στόχο του - ο οποίος είναι ένας «παραστρατημένος» συνάδελφός του - και γνωρίζει μονάχα πως θα βρίσκεται στο εστιατόριο μιας φιλήσυχης πόλης σε μια συγκεκριμένη ώρα. Έτσι λοιπόν ο «βιρτουόζος» πρέπει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του, καθώς μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους θαμώνες του εστιατορίου, ακόμα και η αινιγματική σερβιτόρα (Cornish).

Ο Anson Mount ενσαρκώνει τον «βιρτουόζο» μαθητή του «μέντορα» Hopkins, ενώ η Abbie Cornish μια αινιγματική σερβιτόρα στο εστιατόριο όπου εκτυλίσσεται η δράση της ταινίας.

«Έχουν υπάρξει δύο ανεξάρτητες ταινίες που έχω κάνει [«Tully» και «Cook County»] που με άλλαξαν επαγγελματικά, καλλιτεχνικά και προσωπικά. Νιώθω πως αυτή είναι η τρίτη. Το σενάριο για είχε τόσο καθαρή δομή και ήταν τόσο καλογραμμένο... Το πήρα και αμέσως ήξερα τι ήθελα να κάνω με τον ρόλο. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά» δήλωσε ο Mount.

«Είναι ένα δυνατό κομμάτι. Ο Nick Stagliano και εγώ είμαστε μεγάλοι οπαδοί του νουάρ και ο Nick είναι μαθητής του είδους. Περίμενα τρία χρόνια για να υποδυθώ τον Μέντορα» σχολίασε ο Hopkins. Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του εξέφρασε τον ενθουσιασμό μου που θα συνεργαστεί με ένα τόσο λαμπρό καστ και ομάδα παραγωγών.