Κόβει την ανάσα η μεταμόρφωση της Renée Zellweger σε Judy Garland

Judy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας «Judy» σε σκηνοθεσία του Rupert Goold.

Η ζωή της θρυλικής Judy Garland έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Rupert Goold στην ταινία «Judy», με την βραβευμένη με Όσκαρ Renée Zellweger στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο της ταινίας, το οποίο φέρει την υπογραφή του Tom Edge, είναι βασισμένο στην θεατρική παράσταση «Edge Of The Rainbow» του Peter Quilter.

Δείτε το πρώτο teaser τρέιλερ του «Judy» με την Renée Zellweger

Το χειμώνα του 1968 η Judy Garland ταξιδεύει στο Λονδίνο για μια σειρά sold συναυλιών πέντε εβδομάδων στο Talk Of The Town. Μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη φορά που μάγεψε τα πλήθη στον «Μάγο του Οζ» και η φωνή της να έχει εξασθενήσει, όμως το πάθος και η δραματική ένταση είναι πιο ισχυρά από ποτέ.

Καθώς η Garland ετοιμάζεται για τις παραστάσεις της, έχει να αντιμετωπίσει τους μάνατζερ της και να διαχειριστεί την αγάπη του πιστού κοινού της. Μέσα σε όλα αυτά η θρυλική ερμηνεύτρια αναπτύσσει έναν θυελλώδη έρωτα με τον Mickey Deans, τον μετέπειτα πέμπτο σύζυγο της.

Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το προσεχές φθινόπωρο, εμφανίζονται επίσης οι Bella Ramsey, Jessie Buckley, Rufus Sewell, Michael Gambon, Finn Wittrock και Gemma-Leah Devereux.