Συνελήφθη ύποπτος για τον θάνατο του Bradley Welsh

bradley-welsh Andy Barr
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο πρώην πυγμάχος και ηθοποιός του «T2 Trainspotting» πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο σπίτι του στο Εδιμβούργο.

Οι αστυνομικές αρχές της Σκοτίας έχουν συλλάβει έναν 28 άνδρα ως ύποπτο για τον φόνο του Bradley Walsh, πυγμάχου και ηθοποιού γνωστό για τον ρόλο του στο «T2 Trainspotting». Ο 48χρονος Welsh πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο σπίτι του στο Εδιμβούργο στις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 28χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες τόσο για τον φόνο του Walsh, όσο και για επίθεση κατά ενός 22χρονου άνδρα σε γειτονιά του Εδιμβούργου στις 13 Μαρτίου.

REX/Shutterstock

Ο 48χρονος πρώην αθλητής μποξ και ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο πρόσφατο σίκουελ του «Trainspotting» όπου έπαιξε τον ρόλο του μαφιόζου Doyle, πλάι στους Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle. Ο Welsh φέρεται να είχε στενή φιλία με τον συγγραφέα του «Trainspotting» Irvine Welsh και ήταν ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου στο Εδιμβούργου, όπου συχνά διοργάνωνε φιλανθρωπικά events για να αποτρέψει τους νέους από το να εμπλακούν στο έγκλημα.

 «Bradley John Welsh, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Αντίο απίστευτε και όμορφε φίλε μου. Ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο και που με βοήθησες να δω τον κόσμο κατά έναν πιο αγαθό και σοφότερο τρόπο» έγραψε ο Welsh στο Twitter.