Το μέλλον του «Star Wars» στα χέρια των δημιουργών του «Game Of Thrones»

star-wars
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Οι δημιουργοί της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Game Of Thrones» θα σχεδιάσουν την επόμενη τριλογία ταινιών.

Η Disney πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά της για πολλά από τα franchise της, μεταξύ των οποίων τα «Star Wars» και «Avatar». Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η επόμενη ταινία «Star Wars» μετά το ένατο επεισόδιο φέτος που κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο, θα κάνει την πρεμιέρα της το 2022, όμως δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν θα είναι η τριλογία του Rian Johnson ή των David Benioff και D.B. Weiss.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Disney, Bob Iger, η επόμενη ταινία μετά το «The Rise Of Skywalker» θα έρθει από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Game Of Thrones». Λόγω της εμπειρίας των δύο παραγωγών στην σειρά του HBO εικάζεται πως η νέα τριλογία θα διαδραματίζεται στο παρελθόν του «Star Wars», χιλιάδες χρόνια πριν την εμφάνιση των Skywalker.

Disney

O Diego Luna θα πρωταγωνιστήσει σε μια live-action σειρά για το Disney+.

Ο πρόεδρος της Disney αποκάλυψε επίσης πως πέραν του «The Mandalorian» και της πρίκουελ σειράς στο «Rogue One», η Disney ετοιμάζει άλλη μια σειρά για την υπηρεσία streaming της. Ο Iger δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την τρίτη σειρά, όμως άφησε να εννοηθεί πως θα κυκλοφορήσει πριν την επόμενη τριλογία.

Παράλληλα ο Iger εξήγησε πως η απόφαση για το «διάλειμμα» τριών ετών από το «Rise Of The Skywalker» μέχρι την τριλογία των Benioff και Weiss είναι απαραίτητη, τόσο για τις «ανάσες», όσο και για το σωστό σχεδιασμό. Η Disney αρχικά είχε προγραμματίσει να κυκλοφορεί τουλάχιστον μια ταινία κάθε χρόνο, όμως η εμπορική αποτυχία του «Solo» την έκανε να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό της.