Ποιος είπε ότι ο Daniel Craig τελειώνει με τον James Bond;

daniel-craig-James-bond
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Naomie Harris εκτιμά πως «όλα είναι ανοιχτά» για να συνεχίσει ο 51χρονος ηθοποιός να υποδύεται τον θρυλικό μυστικό πράκτορα.

Η παραγωγή της 25ης ταινίας του James Bond έχει διακοπεί προσωρινά λόγω τραυματισμού του Daniel Craig κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τζαμάικα. Η συγκεκριμένη ταινία φέρεται να είναι η τελευταία του Βρετανού ηθοποιού στον ρόλο, όμως σύμφωνα με μια συμπρωταγωνίστριά του, όλα παραμένουν ανοιχτά.

Μετά την κυκλοφορία του «Spectre» το 2015, ο Craig έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποσυρθεί από τον ρόλο, όμως μετά από ισχυρές πιέσεις από την πλευρά των παραγωγών (και μια φημολογούμενη αμοιβή 18,4 εκατομμυρίων λιρών) αποφάσισε να συνεχίσει για άλλη μια ταινία. Όπως φαίνεται όμως, τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί για τη συνέχεια και δεν αποκλείεται να συνεχίσει ο Craig στον ρόλο, παρά τη φημολογία που έχει ξεκινήσει για τον διάδοχό του.

Η εκτίμηση ήρθε από την συμπρωταγωνίστρια του Craig στην νέα ταινία, Naomie Harris, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της Miss Moneypenny. «Όλοι υποθέτουν πως αυτή είναι η τελευταία ταινία του. Ο Daniel δεν το είπε ποτέ, οπότε δεν ξέρουμε. Είναι ακόμα ανοιχτό – ποιος ξέρει; Ειλικρινά πιστεύω πως δεν το γνωρίζει. Κανείς δεν το γνωρίζει» ανέφερε η Harris σε δηλώσεις της στην Independent την περασμένη Κυριακή.

«Όλα εξαρτώνται από αυτή την ταινία και εάν ο κόσμος γυρίσει και πει πως θέλει τον Daniel – και νομίζω πως έτσι θα γίνει – τότε μπορεί να επιστρέψει για άλλη μια ταινία» συμπλήρωσε η ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε ποιον θεωρεί κατάλληλο διάδοχο σε περίπτωση που δε συνεχίσει στον ρόλο του «007», η Harris απέφυγε να απαντήσει, δηλώνοντας πως προτιμά τον Craig. «Ξεκίνησα με τον Daniel, οπότε αυτός είναι ο μόνος που ξέρω. Γνωρίζω πως είναι εκπληκτικός συνεργάτης, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, οπότε αυτόν θέλω. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο» σχολίασε η Harris.