Ο Robert Pattinson ετοιμάζεται να φορέσει τη στολή του Batman

robert-pattinson Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει ο νέος «Σκοτεινός Ιππότης» του Gotham City στις ταινίες της Warner Brothers.

Οι σκληρές κριτικές και σχετικά χαμηλές επιδώσεις στα box office ώθησαν την Warner Brothers να προβεί σε αρκετές αλλαγές στον σχεδιασμό των ταινιών βασισμένων στους ήρωες της DC. Μια από τις πιο σημαντικές ήταν η αποδέσμευση του Ben Affleck, τον περασμένο Φεβρουάριο, από τον ρόλο του Batman μετά από τρεις ταινίες. Σύμφωνα με άρθρο του Variety το χολιγουντιανό στούντιο έχει ήδη βρει τον διάδοχο του που δεν είναι άλλος από τον Robert Pattinson.

Σύμφωνα με το άρθρο οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως ο 33χρονος ηθοποιός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο και σύντομα αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία. Το Deadline είναι πιο συγκρατημένο και συμπληρώνει πως όλα είναι ακόμα ανοιχτά και πως η Warner Bros έχει επίσης τον Nicholas Hoult ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων της.

Invision/AP / Danny Moloshok

H Warner Bros φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Nicholas Hoult για τον ρόλο του Batman, εφόσον δεν συμφωνήσει με τον Pattinson.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή της ταινίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το καλοκαίρι, με στόχο μια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2021. Ο σκηνοθέτης Matt Reeves φέρεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο, όπως η Warner Bros δεν δείχνει να βιάζεται, καθώς θέλει να επανορθώσει τους οπαδούς του «Σκοτεινού Ιππότη» μετά τις πρόσφατες ταινίες.

Warner Bros

Μένει να φανεί ποιος θα φορέσει τελικά την στολή του Batman.

Εφόσον η Warner Brothers έρθει σε συμφωνία με τον Pattinson, ο Βρετανός θα γίνει ο δεύτερος νεότερος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Batman – ο Christian Bale ήταν 31 ετών όταν γύρισε το «Batman Begins» το 2005.